Hardware - Verkoop

NeXio levert al meer dan 20 jaar Computer- en Randapparatuur aan Consument en MKB.
  • Schaalvergoting Figuurlijke afbeelding van Nederland met ca 100 speldenknoppen, die moeten aangeven waar een IT PROdealer is gevestigd in Nederland
    NeXio koopt in bij alle toonaangevende, wereldwijde leveranciers van ICT-producten. Om een nog sterkere marktpositie te verwerven hebben we ons ondermeer aangesloten bij IT Pro Deals, een landelijk netwerk van meer dan 100 zelfstandige computer-speciaalzaken.

  • Gebundelde kracht.
    Organisatie, landelijke distributie, en gezamenlijke marketing van IT Pro Deals wordt verzorgd door ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa.

  • Concurrerende prijzen.
    Door deze schaalvergroting bestaat ons assortiment uit meer dan 60.000 computerproducten. Door deze samenwerking kopen wij in voor de allerlaagste inkoopprijzen. We doen altijd mee in de race van het leveren van computerapparatuur voor een concurrerende prijs. Ongeacht het prijsvoordeel garanderen wij een prima aftersales service. Al 20 jaar lang.

Persoonlijk. Flexibel. Betrouwbaar. NeXio.

NeXio garandeert een prima aftersales service. Al 20 jaar lang.  

Naar de webshop

(alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW)